keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Hyvää Uutta vuotta!

Vuosi on vaihtunut jälleen! Kiitokset kuluneesta vuodesta ja kaikkea hyvää tulevaan. Takana on vauhdikas, sisältörikas ja innostava vuosi. Edessä luultavammin samanlainen... Suunnitelmissa on monipuolista koulutusta henkilöstön Taito-ohjauksiin sekä muuhun kehittämiseen liittyen. Koulutusten ja toimintamme kehittämisen myötä haluamme vahvistaa ratkaisukeskeisiä ja toimivia työtapoja sekä kasvaa tärkeässä työssä entistäkin parempaan vuorovaikutukseen ja kohtaamiseen.

"Tänä vuonna lupaan itselleni vain mukavia muutoksia. Sellaisia, joista jo unelmoidessa tulee hyvä mieli. En millään ehdi koskaan niiden epämukavien muutosten kimppuun, ihminen kun toimii mielihyväperiaatteen mukaan.

Haaveilen, että kaikkein kivoin muutos tulee olemaan rakastamisen ihmettelylle ajan antaminen. Olen ihan ihmeissäni tässä elämän puolessa välissä, miten paljon pitääkään ihmisen touhuta ja rakennella asioita ennen kuin on valmis tätä kaikkea ihmettelemään.

Rakastettavaa on jo kertynyt elämääni niin paljon, että loppu puolikkaan aikana ei käyne aika pitkäksi, vaikkei muuta ihmettelyn sijaan juuri tekisikään. 

Aloitan uuden vuoden ihmettelemällä ihan lähimpänä olevia rakastettavia. Niitä koisi hotellissa vieressäni pari yötä. Kaksi prinsessaa, nenät tuhisten ja päivän kokemuksista varmaankin unia nähden. Ihmettelin miten voin olla niin onnekas, että minulla on tuollaiset rakkaushöperöt huonekavereina. 

Eikä siinä vielä kaikki, yhdessä vietetyn päivän jälkeen huomasin, että heiltä tuli välittämisen vastakaikua... se vasta onkin ihmeellistä! Kaikkien vuosien jälkeen noin arvokkaita ihmisenalkuja en aina niin tiedostavasti hoivanneena, monenlaiseen turhaakin aikaani ja voimiani kuluttaneena, voin vain ihmetellä rakkauden määrää, mikä lapsissa on ja pysyy.

Ehdin jo loppuvuodesta tutkia erilaisia koulutuksia, olisiko tarjolla jotain mikä vielä kirvoittaisi monissa opinahjoissa myllättyjä ajatuksenjuoksujani. Kätevillä kuukausimaksuilla saisi taas yhtä sun toista mielen täyteyden kurssitusta, hyvinvoinnin lisääntymistä ja uuden oivaltamista. 

En vielä ilmoittautunut mihinkään, menin niin ihmeestä ymmyrkäiseksi huomatessani, mikä kurssitarjonta voisi löytyä omasta sisimmästäni. Pitää vain luvata että malttaa osallistua lähipäiviin, eikä suorita kaikkea etänä, kaukana rakkaistaan. Harjoitella läsnäolon taitoa rakkaitaan ihmettelemällä. Laittaa välillä takki naulaan ja istahtaa kannonnokalle. Katsoa vähän pidempään ja kuunnella tarkemmin. Ettei menisi liian kauas, liian pitkälle, sinne missä ei ole enää mitä ihmetellä. Se olisi todella surullista. 

Elämän hienoista asioista rakkaus voittaa, vetää pisimmän korren ja on kaikista ihmisen kokemuksista suurin, ilman ansiota saatu, lahjaksi annettu, ihmeiden ihme!"

- Mari ElinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti